Hei kaikille! Minä täällä taas, aloittelisin uutta LC-tarinaa. Toivottavasti saan tähän,tarinaan paremmat

   kuvat. Tässä teille uuden legacyni osa 1.

 

 

   2153628.jpg

  Tässä siis uuden legacyni aloittaja, Amanda Nilsson, luonteeltaan Amanda on neitsyt ja luonnepisteet vai mitä nyt

  on? eli ne ovat, 9,2,6,3,5. Amanda tykkää musta ja muokattu hiuksista miehistä, joilla ei ole kiloja. Amanda on perhe tavoitteinen ja hänen elämäntoiveensa on kultavuosipäivä. 

 

 

                         2153626.jpg

                       Tässä siis talo johon, Amanda muutti. Talo on otettu ylhäältä päin. Taloon kuuluu keittiö,wc,makuuhuone ja jo valmiiksi rakensin huoneen lapsille.

 

 

                   2153641.jpg

             Pian naapurit tulivat,moikkaamaan Amandaa. Mutta kaikki muut hän hätisti paitsi tämän nuoren ja komean miehen, jonka nimi oli Rafael Nurminen.

  Pahoittelen että nyt en ole ottanut ja laittanut kuvia olen tästä pahoillani....... Amanda pyysi Rafaelin sisälle ja hän rupesikin heti juttelemaan Rafaelille. Amanda tarjosi Rafaelille purkkiherkkua. Amanda ja Rafael tulivat hyvin toimeen keskenään. Heti illalla Amanda suuteli hellästi Rafaelia, Rafael ei pannut hanttiin vaan suuteli tätä romanttisesti. Amanda ei halunnut että Rafael lähtee joten hän pyysi tätä jäämään yöksi. Rafael suostui, Pian Amanda lauloi Rafaelillle keksimänsä serenadin ja Rafael kuunteli sitä hartaasti. Silloin Amanda päätti, että Rafael olisi hänen. Hän pyysi Rafaelia muuttamaan luokseen ja Rafael suostui. Mukanaan Rafael toi 14 000 simoleonia ja repussa ei mitään. 

  Rafael pitää puna ja muokattuhiuksista naisista joilla ei ole kiloja. Rafael on horoskoopiltaan skorpioni ja pisteet ovat 6,5,8,3,3. Rafael on romanttikka tavoitteinen ja elämäntoive on 20 rakastettua yhtä aikaa,HUHH!!! Saa kyl varmaa jäädä toi haave.

   Ensi jaksossa Rafael ja Amanda saattavat mennä naimisiin ja lopusta en kerro vielä ettei juoni paljastu liikaa :(