Pahoittelen, heti ekaksi sitä että kuvat ovat hiukan epämääräisiä ja sumuisia.Mutta nyt ensimmäiseen legacyyni.

 

   2029500.jpg Tässä on siis Legacyni aloittaja Serena Norman hän on 25 vuotias nuori nainen. Hän halusi perustaa perheen mutta ei tiennyt oliko siihen valmis?

 

 

 

 

 

 

Tässä talo johon Serena muutti. Serenalle jäi rahaa vain 2300 sillä hän päätti elättää itsensä.Hän muutti Vuorilaaksoon.

 

 Serenalla  oli hirveä sisustusinto päällä joten hän halusi heti sisustamaan. Hän rakasti vihreää ja vaalenapunaista mutta päätin tehdä talon kokonaan pinkiksi lattiasta seiniin jääkaapin,wc:n, kaikki oli pinkkiä. Hänellä ei ollut mitään tekemistä joten hän päätti etsiä töitä hän halusi rikollis uralle mutta sopivaa työpaikkaa ei löytynyt. Hän selasi lehteä uudestaan hän näki lehdessä ristikon hän täytti sen mutta heti kun hän oli tehnyt sen tulivat naapurit tervehtimään häntä. Porukassa ei ollut ainuttakaan miestä harmi Serenan kannalta. Hän hätisti kaikki naiset koska hän oli suuttunut ja hän halusi olla rauhassa. Vielä myöhemmin saman päivänä ohitse kulki vain Joonas Karsta. Serena tuumasi että Joonasta hän ei ainakaan huolinut miehekseen

 

 

 

 2013899.jpg                                   

Silloin puhelin soi. Serenaa pyydettiin Stadiin mutta Serena kieltäytyi.

  Illaliseksi hän söi purkkiherkkua josta Serena ei oikein pitänyt. Sen jälkeen hän meni nukkumaan. Hän toivoi että huominen päivä olisi parempi. 

 

  Tähän loppui ensimmäinen legacyni 1 osa. Toivon PALJON kommenttia että tiedän mitä voin parantaa ja mitä voin jättää pois.  Ja pahoittelen ekaa laittamaani kuvaa yritin laittaa kuvat mutta se ei onnistunut =( joten päätin laittaa sitten tälläisen kuvan toivottavasti ette suuttuneet asiasta